25 Eylül 2012 Salı

doğada selülite kesin çözüm var!

Artık selülitli tek vücut kalmayacak! 
Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt bu sorunun doğadan gelen formüllerle yok edildiğini söylüyor.  Kadınların en büyük derdi olarak bilinen selülit problemi için işte bitkilerin getirdiği mucize: 

Yaza selülitlerden kurtulmuş olarak girmek herkesin düşü.  Biliyorum ki bu aralar kadınlar en çok selülitlerin çözümü için kafa yoruyor. Gerçekten de haklılar. Herkes o çirkin "portakal kabuğu" görünümü için elinden geleni yapıyor ama yine aynı görüntü can yakıyor… Bizler doğal ürün uzmanı olarak bu sorunun üzerinde hayli düşündük.
Bir çok bitkiyi inceledik. Estetik ve güzellikte  artık doğal ürünler ilgi görüyor. Ve insanlar "katkısız" güzellik ürünlerine güven duyuyor. Bu nedenle sorunun çözümü için biz de çoğunluğun isteği doğrultusunda zaten kendi alanımız da olduğu için "doğal" olanı araştırdık..
Bu dertten muzdarip olanlar da mutlaka araştırmıştır. Ama yine de bir özet bilgi vermek isterim. Selülit bir yağ problemi değil, bir bağ doku ve dolaşım bozukluğu sorunu. Türkiye’de kadınların yüzde’i bu problemi yaşıyor. Ana nedeni hormonal değişiklikler, yetersiz sıvı alımı ve cildin esnekliğini kaybetmesi.  Şekilsel olarak özetle bedende toplanmış yağ hücreleri demek… Bu olumsuz görüntünün nedeni kalıtımsal da olabiliyor: 
Dengesiz beslenme, dolaşım bozukluğu gibi faktörler de etki yaratabiliyor.  Özellikle fazla hareket etmeyi sevmeyen kadınların bedenini daha çok seviyor selülit. Kalçada, basenlerde daha çok görülebiliyor. Yemekten kısan ve sürekli diyet yaparak yaşayan kadınlar bile bu sorunu çözemiyor. Bedendeki bu   "inatçı" minik  toplar  kolay kolay erimiyor kısaca!   Peki çözüm ne? Selülitin bir çok tedavisi var
dır elbette.
Ama bizim için kesin çözüm olarak sunduğumuz bir şey var: Bu en doğal olanı!  Üstelik  evde yapılabilen bir yöntem. Doğal selülit ve masaj  yağırnı  "bölgesel" olarak nerede sorun varsa oraya uyguluyorsunuz. Bu bizim Herbalium olarak uzun zaman çalışıp ürettiğimiz bir yağ.  En fazla 15 kereden sonra sonuçları görebiliyorsunuz. 
Yapacağınız yöntem çok basit: Selülitli cildinize sürüyorsunuz. Ardından ellerinizle 20 dakika masaj yapıyorsunuz. Cildi besleyici ve sıkılaştırıcı olan bu bitkisel yağ neden oluştu diye sorarsanız söyleyelim:  Doğal ve saf yağların karışımından yapılıyor. Yani içinde bir kaç çeşit saf yağ yer alıyor.  Bu nedenle herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. .
Özellikle kalça ve basen bölgesinde sabırlı bir uygulama lazım.  20 gün sonra ya da bir ay gibi bir zaman zarfında selülitlere veda ettiğinizi görebilirsiniz. Bu masaj yağını kendiniz kolaylıkla sürebilirsiniz. Fakat bunu beceremiyorum diyorsanız profesyonel bir masöre de yaptırabilirsiniz. Evdeki eşiniz veya kardeşinizden yardım isteyebilirsiniz. Saf bitki özlerinden oluşan doğal selülit yağı bölgesel zayıflama ve selülit sorunu yaşayan kadınların yüzünü  güldürüyor. 
Etkisi ise şöyle oluşuyor: Bölgeye uygulanan yağ, kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Elle bölgeye yapılan uygulama ile deriye iyice nüfuz ediyor. Daha sonra idrarla selülitler dışarı atılıyor.
Doğal masaj ve selülit yağını kullandınız ve olumlu sonuçlar aldınız. Ama yine de beslenme faktörünü unutmayalım. 
Dengeli beslenme şart öncelikle. Metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri bulundurun sofranızda. Fazla miktarda tuz almamaya çalışın. Çünkü fazla tuz vücudun daha fazla su tutmasına neden oluyor. O nedenle sebze ve meyve ağırlıkla beslenin. Yağsız yoğurdu her öğün mutlaka kullanın. Etlerden beyaz eti tercih edin ama kesinlikle ızgara veya haşlama olmalı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder