26 Eylül 2012 Çarşamba

kız çocuğu olması için neler yenilmeliymiş :)

Anneler kız çocuğu olsun ister. Kız çocuğunuzun olması için,bebeğinizin cinsiyetinin kız olması içinkız bebek sahibi olmak içinneler yemelisiniz? Ne yersek bebeğimiz kız olur. Kız çocuk sahibi olmak için hangi besinler tüketilmelidir? Bebeğin cinsiyeti seçilebilir mi? İşte kız çocuğu için yenmesi gereken yiyecekler!

Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde bir bilimsel araştırma yapıldı ve bu önemli araştırma neticesinde kız çocuk sahibi olmak isteyen kadınların tuzlu yiyeceklerden
ve muzdan uzak durmaları gerektiği belirtildi. Ancak uzmanlar, bu tür çalışmaların çift kontrollü olması ve kanıta dayanması gerektiğini söylüyor. Araştırmaya göre, kalsiyum ve magnezyum içerikli yiyecekler kız çocuk sahibi olmada daha etkili.
Bu noktada bilim adamlarının verdiği bilgiye göre, kız isteyen anne adaylarının kalsiyum içerikli yoğurt, peynir, ıspanak, badem, brokoli, portakal, somon balığı ve yulaf ezmesi ile magnezyum içerikli kaju fıstığı, fasulye, buğday gevreği gibi yiyecekleri yemesi gerekiyor.
Ancak çocuğun cinsiyetini belirleyen Y kromozomun babadan geldiğini belirten uzmanlar, bu tür çalışmaların anlamlı olması için çift kontrollü yapılması ve kanıta dayalı olması gerektiğini söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder