21 Eylül 2012 Cuma

SİYAH NOKTALARA ALTERNATİF TARİFLERİM


  •  Bir çorba kaşığı yoğurdun içine bir limonun rendelenmiş kabuğunu ve bir yemek kaşığı mısır unu ekleyin. Bunu karıştırarak yüzünüze masaj yaparak sürün ve 15 dakika bekletin. Ardından yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Siyah noktalarınıza iyi gelecektir.



    AYRICA ŞUNLARI DA DENEYEBİLİRSİNİZ;

  • Haftada bir gün bir tatlı kaşığı mısır unu ve kili, el kremini, su ile karıştırın ve cildinize sürüp, ovarak çıkarın. siyah noktalar için etkili bir maskedir. 

  •  Kırmızı turpu, yıkadıktan sonra, kabuklarıyla birlikte, rendeleyin. Bir tülbent yardımı ile süzdükten sonra, turp suyunu,elma sirkesiyle karıştırın. Güneş görmeyen bir yerde, 3 gün bekletin. Bir pamuk yardımıyla, sivilce siyah noktaların üzerine sürün. 3. günden itibaren kesin sonuç almaya başlayacaksınız. 7-10 gün kullanılır. 
  •    Yarım su bardağı suya, 3 çorba kaşığı kadar elma sirkesi ekleyip iyice kaynatın. Daha sonra ateşi kısın ve başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun, 15-20 dakika buhar verin. Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kez tekrarlayabilirsiniz. Sonuçta siyah noktaların yok olduğunu ve cildinizin parladığını göreceksiniz. 
  •  1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı toz şeker koyup beyaz köpükler oluşuncaya kadar çırpın. Çırptıktan sonra oluşan köpüklerden alıp ince bir katman halinde yüzünüze sürün ve kuruyunc1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı toz şeker koyup beyaz köpükler oluşuncaya kadar çırpın. Çırptıktan sonra oluşan köpüklerden alıp ince bir katman halinde yüzünüze sürün ve kuruyuncaya kadar bekleyin. Kuruduktan sonra parmaklarınızın uçlarıyla o katmanı çekin. Sonra ılık su ile yıkayın. Farkı hemen farkedeceksiniz. 3 gün üst üste yaparsanız kesin çözüm oluyormuşşş ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder