28 Ekim 2012 Pazar

Evdeki kokular nasıl giderilir


Evdeki kokuyu gidermek, yaşam alanımızın kötü kokmaması adına ilk hedefimiz olur bir anda; ve mutlaka bir çözüm yolu bulmak isteriz. İşte tam da bu noktada merak içerisine gireriz: evdeki koku nasıl giderilir? Evdeki kokular nasıl giderilir? İşte evdeki kokuyu gidermek için bazı pratik bilgiler:
Buzdolabındaki kokunun giderilmesi için vereceğimiz ilk bilgimiz,
yiyeceklerimizi içerisinde bozulmaması adına sakladığımız buzdolabındaki kokunun giderilmesi olarak düşünüldüğünde, önem seviyesi daha iyi algılanacaktır. O halde, buzdolabındaki kokunun giderilmesi için bilgimizi edinelim:
Bunun için ihtiyacınız olan, sadece bir kase sütten ibaret. Bu sütü buzdolabına yerleştirmeli, sonrasında da bir kaç gün, olduğu yerde, ağzı açık bir şekilde bırakmalısınız. Bunun ardından elbette o sütü atmanız gerekmektedir.
Lavabodaki koku nasıl giderilir?
Lavabodaki koku nasıl giderilir sorusunun yanıtı da, evdeki kokuyu gidermek adına önemli bir bilgidir. Mutfak, banyo, ya da tuvaletinizin lavabosundaki kötü koku, zaman zaman evinize sinebilir ve evdeki koku nasıl giderilir sorusunun yanıtına gereksinim duymanızı olanaklı hale getirebilir. Lavabodaki koku nasıl giderilir sorusunun yanıtı şudur ki: lavabonun içerisine kahve telvesini dökmeniz; sonrasında da üzerine kaynar su dökmeniz gerekmektedir.
Halı kokusu nasıl giderilir?
Evdeki koku nasıl giderilir sorusunun yanıtları arasında, halı kokusu nasıl giderilir sorusunun yanıtı da önemlidir. Özellikle de, senenin dört mevsimi evinde halı kullanımı gerçekleştiren kişiler için, halı kokusu nasıl giderilir sorusunun yanıtı önemlidir. Halı kokusu nasıl giderilir sorusunun yanıtı için, halının üzerine biraz karbonat serpmeli, sonrasında ise bu karbonatı halının üzerinde bir süre bırakmalısınız. Ardından ise, halınızı süpürmeniz yeterli olacaktır.
Kızartma kokusu nasıl gider?
Kızartma kokusu nasıl gider sorusunun yanıtını şu şekilde verebiliriz ki: kızartma yaptığınız ızgaranın üzerine koymanız gereken, adaçayı, defne, ve kekikten bahsetmemiz gerekmektedir. Bu sayede, kızartma kokusu nasıl gider sorusunun yanıtını bulabileceğiniz gibi, evdeki kokuyu gidermek adına da bir işlem gerçekleştirmiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder