4 Ocak 2013 Cuma

2013 te burçların AŞK hayatları


Koç Burcu ve Aşk Hayatı
Bu yıl konu aşka gelince, kalbiniz kadar beyninizde önemli olacak. Ağustos'da 5. eviniz olan Aşk evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, sadece duygularınıza göre hareket ederseniz yanlış bir yola sapacağınızın işaretidir. Ani duygusal mutluluklar size bulutların üzerindeymiş hissini verebilir ama ardından gelen zorluklar buna değip değmediğini düşündürebilir.
Sizin için ideal partner; hem inanışlarınızı ve değerlerinizi paylaşan, hemde iş tarzınızla toplumu ve ilişkinizi desteklediğinizi anlayabilecek biridir. Sizinle aynı fikirde olan arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla olan beraberliğiniz size başarıda getirecektir.
Boğa Burcu ve Aşk Hayatı
Anahtar gezegeniniz Venüs, kalbinizin değişen dinamiklerine işaret ediyor. Fakat bu yılın istikrarlı mesajı güven ve güvenlikten yana. Eğer sizin için doğru biri varsa 29 Ocak'tan 1 Şubata kadar aşık Venüs, olgun Satürn ve zengin Jüpiter ile uyum sağlayacağı için bağlılık sözü verebilirsiniz. İlkbaharda aşka duyarlı bir yaklaşım hakim. Venüs Nisan ayında burcunuza girerek aşk hayatınıza denge getirecek ve Mayıs ortalarına kadar da sağlamlaştırmaya devam edecek.
 Ekim ortalarında ki heyecan ve belirsizlik yerini Kasım'ın başından sonra ciddi zorluklara bırakıyor. Kasımın ikinci haftasında Venüs Oğlak'a girdiğinde aşkı yönetmek kolaylaşacak ve önünüze yine tatmin olacağınız uzun ve hoş bir yol açılacak.
İkizler Burcu ve Aşk Hayatı
Sizin için, Plutonun İlişki evinizden ayrılmaya başlamasıyla birlikte ilişki bazında bir geçiş yılı olacak. Değişim gezegeni olan Pluto sekizinci içtenlik evinize 25 Ocak 23 Mart arası adımını atıyor ve Kasım'ın 26 sında da olumlu tam bir ddönüş yapıyor. Bu diğerleriyle bağlarınızı kuvvetlendirecek uzun vadeli bir süreçtir. Güçlü Pluto, partnerinize verdikleriniz karşılığında ne aldığınızı sorgulamaya zorlar sizi.
Bu aşk oyununda çıtaları yükseltir. Belki daha az eğlenceli hale gelir ama özünde daha tatmin edicidir. 7. evinizin hükümdarı olan Jüpiter, ciddi olan Oğlak'da, amacın ve paylaşılan hedefler için verilen sözlerin ilişkide ki önemini vurgular. 28 Mart, 21 Mayıs ve 12 Kasım'da iyimser gezegen yaratıcı Uranüs, yürümeyen bir ilişkiye taze bir bakış getirebilir yada yeni biriyle tanışmanızı sağlayabilir.
Yengeç Burcu ve Aşk Hayatı
Bu yıl Jüpiter ve Plüton
7. ilişkiler evi üzerinde bulunduğundan gittikçe ciddileşen ilişkiniz ile ilgili kafanızda ufak sorunlar var. Tabii bu durum, daha ciddi iş ilişkileriniz dahil olmak üzere, birçok ilişkinizi içeriyor. Ne var ki hoşgörü gezegeni olan Neptün ile şifa gezegeni Chiron'un etkisinde bir yıl olduğu için içtenlik dönemindesiniz.
Duygusal acı hatıralar sizi, koruyucu kabuğunuz içinde güvende kalmaya itebilir. Esas olgunluk korkularınızın üzerine giderek, inatlarınızdan vazgeçerek ve özel birinin size yaklaşmasına izin verip eski yaralarınızı iyileştirerek gerçekleşecektir.
Aslan Burcu ve Aşk Hayatı
Bu yıl kalbinizi açacak anahtar "çok çalışmak". 5. eviniz olan Romantizim evinizin yöneticisi cömert Jüpiter, iyi bir planlamanın sonuç getirdiği stratejik Oğlak burcunda. İş Aşka gelince hedefinizi yüksek tutun, zira azla yetinmek ümitlerinizi dibe batırabilir.
Mutluluğu yakalayabilmek için günlük hayatınızdaki davranışlarınıza bakın ve sizi çevrenizdekilerden uzaklaştıran davranışlardan kurtulun. İçinde bulunduğunuz gerçekliğin farkına varmanız ve gerçekci umutlarla yola çıkmanız gerek. İlişki evinizdeki iki tutulma, bir davranış değişikliği ya da eş değişikliği anlamına gelebilir. Ancak, Neptün'ün hareketleriyle ilişki evinizde yaşanacak büyülü değişiklikler, tüm yaralarınızı sarmanıza, kişiliğinizi geliştirerek sevmeye sevilmeye daha açık biri olmanıza yardım edecek.
Başak Burcu ve Aşk Hayatı
Ciddi Satürn romantizmin evi olan 5. Evinizi yönettiği için, aşk ilişkilerinde normalde temkinli olabilirsiniz. Ama ufukta iyi haberler var. Neşeli Jüpiter bu yıl 5. Evinize hareket ederek, daha çok eğlence ve aşk vaat ediyor. Duyarlı Venüs 5. Evinizi 24 Ocak - 17 Şubat arasında ziyaret ediyor. Daha oyuncu olmanız için sizi baştan çıkartıyor ve rahatlayıp sadece kendiniz olmanız için sizi cesaretlendiriyor.
25 Ocak'da çekiciliğiniz ve istekleriniz tutkulu Plüton sayesinde daha da yoğunlaşıyor. Eğlence potansiyeliyle kutsanmış olmanıza rağmen, bu yıl sizin için garip süprizler olabilir. Özellikle ne yapacağını kestiremeyen Uranüs 28 Mart 21 Mayıs ve 12 Kasım'da Jüpiter ile 60 derecelik bir açı yaptığında. Aşk beklendiği gibi gelmese bile, tüm yıl boyunca yeni deneyimlere açık olun.
Terazi Burcu ve Aşk Hayatı
Romantik bir Teraziyseniz, ilişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları bir süre durulmanıza neden olabilir. Kalbiniz iyileşmeye başlar başlamaz içinizi yeni bir kıpırtı saracak. Bu yıl 5. Evinizde iki düşüş olmasına rağmen muhtemelen sizi gelecek yıllarda etkisi altına alacak bir yön değişikliğini işaret ediyor olabilir. Eğer hayatınızı karşılık beklemeden başkalarını mutlu etmek için geçirdiyseniz, artık ara verme zamanı. Hassas Neptün'ün çakışan küreler yakınlığı bu sakinliğin bedelinin çok büyük olduğunu ve aşkın gerçekten farkına vardığınızı hissettireceğini işaret ediyor.
Size ilgi duyan yeni biriyle iletişim kurma şansınız var. Ancak şimdi en önemlisi o kişinin ne kadar cömert olduğu. İyi niyetler ve sözler somut davranışlarla desteklenmediği sürece hic bir şey ifade etmez. Başarılı bir aşk hayatının sırrı kendiniz için en iyisini ummak ve bunu size sağlamayan her kişiyi reddetmektir.
Akrep Burcu ve Aşk Hayatı
Şubat ayının 20'sinde Başak burcunun Dolunay yörüngesine girmesi kalbinizi harekete geçirebilir. Fakat yinede Satürn sizin keyif almanızı engelleyebilecek konumda. Bu durumlara karşı akıllıca yaklaşın ve önemli bir ilişkinin adımlarını atmaktan kaçınmayın. Aşkın geleneksel lideri olan cömert Jüpiter'in, bütün yıl boyunca Oğlak burcuyla hareket etmesi, size romantizm bakımından sabit bir değişim getirecektir.
Fakat Satürn heyecanınızı yatıştırabilir ve doğallığınızdan kaynaklanan bir ikileme düşmenize neden olabilir. Yada bu bir rahatlamanın belirtisi de olabilir. Kararlılığınız son derece önem arz etmekte, siz yine de geri adım atmayın. Çünkü 4 Kasım'da Satürn Uranüs ile konumlarını değiştirecek ve bu sizin adımlarınızı kolaylaştıracak.
Yay Burcu ve Aşk Hayatı
Genelde sonuçlarını düşünme zahmetinde bile bulunmadan, bir ilişkiye atlama potansiyeliniz yüksek çünkü Aşk Eviniz olan 5.eve aceleci Mars hükmediyor. Ama bu yılın başında Mars'ın Eşler eviniz olan 7. Evdeki geri hareketi, atlamadan önce iki kez düşüneceğinize işaret ediyor. Aslında aşkta ileri gitmemek için kendinize mantıklı nedenlerde bulabilirsiniz. Mars 6 Mart'ta Mahremiyet eviniz olan 8. eve girerek tutkularınızı yoğunlaştıracak ya da belki var olan bir ilişkiyi derinleştirecek. 7 Nisan'da geçiş yapacak olan Venüs'ün ardından Romantizm Eviniz 5. Ev mantıklı Merkür'e ev sahipliği yapacak. Merkür stres düzeylerini yükseltebilecek olan ateşi arttırarak zihninizde ve kalbinizde farklı gündemler yaratacak.
İlişkilerinizdeki hareketlilik Mayıs boyunca devam edecek ama sorumluluklar üst üste geldiğinden, 10 Temmuz civarında ve 12 Ağustos'a kadar hayal kırıklığı nöbetleriniz ateşi biraz söndürecek. Kendinizi olduğu gibi ortaya koymak bir ilişkinin istikrarını ve bütünlüğünü güçlendirebilir. Dolayısıyla devam etmenizi sağlayabilir.
Oğlak Burcu ve Aşk Hayatı
Jüpiter'in burcunuza girmesiyle oluşan kişisel gelişim bu sene ilişkilerinizi değiştirecek. 7. evinizdeki dikkatli ve sevgi dolu Akrep özellikle eşinizi koruma eğiliminde olmanızı sağlayacak. Başkalarına bakıp büyütmek sizin için o kadar öncelikli oluyor ki kendi ihtiyaçlarınızı bilinçsizce saklıyorsunuz. Kendiniz için beklentileriniz ve istekleriniz arttıkça romantik ve duygusal tatmin ihtiyacınız da artıyor.
Mevcut ilişkinizdeki baskı onu ya büyütecek ya da çözülüp gitmesine neden olacak. Eğer ilişkinizin devamı için duygularınızı hasıraltı ederseniz uzun vadedeki hayal kırıklıkları ve ödeyeceğiniz beden şu an ödeyeceğinizden daha fazla olacak. Arzularınızı ifade ederek kalbinizi daha fazla risk almaya açın. Daha tatmin edici bir ilişki için önemli adım atmaktan gururunuzun sizi engellemesine izin vermeyin.
Kova Burcu ve Aşk Hayatı
Muhteşem Satürn'ün 8. Eviniz olan Samimiyet ve Dönüşüm evinize yapacağı ziyaret ilişkilerinizi, sonuçta ödüller olsa da biraz zora sokacak. Hareketli Mars, 4 Mart'a kadar 5. eviniz olan Romantizm evinde ve çekici Venüs 18 Şubat'dan 12 Mart'a kadar Kova Burcunda. Bu transitler aşkı etkileyebilir ve kalbinizin isteklerinin peşinden gitme konusunda size enerji verebilir. Haberci Merkür, 3 Mayıs'da 5. evinize girerek 25 Mayıs'da Venüs'le buluştuğunda kalbinizdeki adrenalinde artış olacak.
Mars'ın 11 Mayıs ile 2 Temmuz arasında 7. eviniz olan Eş evine yapacağı ziyaret işleri iyice alevlendirebilir. Yalnız Mars, Venüs ve Merkür, 10 Temmuz'la 13-16 Ağustos arasında katı Satürn'le bir araya gelince bu ısınmalarda doğal soğuma periyotları ortaya çıkabilir. Her ne kadar kendinizi aklın devreye girdiği durumlarda daha rahat hissetseniz de bu yıl hissettiklerinizle ilgili çok şey öğrenecek gibi görünüyorsunuz.
Balık Burcu ve Aşk Hayatı
Otoriter Satürn'ün 7. Eve geçişi, ilişkilerinizde sağlam bir tutum takınmanızı işaret ediyor. Diğerlerinden ne istediğinizi bilin, bunu gerçekleştirmeye istekli adımları takip etmezseniz hak ettiğiniz nitelikle bir ilişki yaşayamazsınız. Israrcı bir rol üstlenmekte rahat olmayabilirsiniz, yine de ne beklediğiniz konusunda dürüst olmak, duygularınızı saklamaktan veya onları dolaylı anlatmaktan daha iyi olur. 7. Evinizde 20 Şubat'da gerçekleşen Ay tutulması ilişkileriniz açısından önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor.
Agresif Mars ve İhtiraslı Plüton arasındaki yakın zıtlık, durumun değişmesi ya da bitmesi gerektiği, geri dönüşü olmayan bir hesaplaşmayı hızlandırabilir. Neyse ki Plüton Ay ile belki de acı veren bir ilişkiyi, tatmin edici olana dönüştürerek baş edilmesi güç duyguları üretken bir tartışmaya cevirebilecek destekleyici bir bağ oluşturuyor. Eğer bekarsanız duygularınızdan korkmayın. Sizi ümitsizliğe götürseler bile vazgeçmeyin. Kalbinize açık olduğunuzda, duygularınızın yoğunluğu sizi arzuladığınız yakınlıktan alıkoyan engelleri uzaklaştıran bir hamleye neden olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder