4 Ocak 2013 Cuma

ALDATILAN KADIN İNTİKAMINI MUTLAKA ALIR!


Kadınlar, eşlerinin aldattığından önce şüphe duyuyorlar. Sonra iz sürüyorlar. Aldatıldığından şüphelenen kadını durdurmak mümkün değil.



Erkekler neden aldatır? Her erkek aldatır mı? Aldatan erkek vicdan azabı duyar mı? gibi soruların yanıtlarını başka zamana bırakıp, bugün aldatılan kadınların duygularına bakarsak eğer, çok çarpıcı sonuçlarla karşılaşıyoruz.
Erkekler aldatırken, her ne kadar "yakalanmayacaklarından" emin olsalar da, ihanetlerin hepsi kesinlikle bir gün ortaya çıkıyor. Kadınlarlar önce şüpheleniyor Bu hayatta bir kadının başına gelebilecek en acı verici durumlardan biri aldatılmak.
Kadın önce şüphelenir. Erkeğin davranışları değişmiştir. Her zamanki ilgisini kaybetmiştir, dalgındır, gergin ve streslidir. Ortada geçerli nedenler yokken, asabileşir hatta anlamsız kavgalar çıkarır. Huzursuzdur, üstelik cinsel ilgisi de azalmıştır. Eve geldikten sonra, ortalıkta duran cep telefonunu yanından ayırmaz olmuştur. Ya da eve geldikten sonra, cep telefonunu sessize alıyor, bazıları da kapatıyordur. Seanslara gelen bir kadın danışanım, eşi için şöyle demişti; "Evdeyken cep telefonunu iç çamaşırının içinde taşıdığını farkettiğimde, beni aldattığını anlamıştım" Kısacası kadınlar, eşlerinin kendilerini aldattığından önce şüphe duyuyorlar. Sonra iz sürüyorlar. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kadını durdurmak mümkün değil.
Takipler, sorgulamalar,
internet şifrelerini kırmalar derken, köşeye sıkışan erkek, kendisini ve evliliğini korumak adına daha çok yalana başvuruyor. Eşinin yalanlarını bir bir değerlendiren ve bu yalanlarla ihanetin kokusunu alan kadın, sonunda aldatıldığını ortaya çıkarıyor.
Tabii her kadın için durum böyle olmayabiliyor. Eşine fazlasıyla güvenen kadınlar, aldatıldığından hiç şüphelenmezken, diğer kadın kendisini belli etmek adına, ihanete uğrayan eşe, bir telefon açarak, kadının tüm dünyasını allak bullak ediveriyor.
Aldatılan kadınların intikamları Aldatıldığını öğrenen çoğu kadın eşinden intikam alıyor. Eşe acı çektirme . "Benim canım çok yandı, onun da yansın, o da aynı acıları çeksin..."
Eşi terk etme. "Ona verdiğim emeklere yazıklar olsun..." çocukları göstermeme. "O çocuklarını haketmiyor..."
Boşanma davası açma ve boşanma. "Artık ona asla güvenemem..." Seks Yasağı. "Onunla asla yatmam..."
Sosyal çevreye rezil etme. "O bir pislik..Bana neler yaptı biliyor musunuz...."
Ve en ağır intikam; Eşi aldatma...Genellikle de en yakın arkadaşıyla... Aldatılmak istemiyorsanız, aldatmayın beyler.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder